Wat is en doet bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een stevige massage uitgevoerd op de bindweefsellaag om verklevingen te verminderen en de huid beter te laten doorbloeden. De huid krijgt meer zuurstof en afvalstoffen worden beter afgevoerd. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd met als uiteindelijke doel een verbetering van de huidconditie en huidverstrakking.

 

 

Je huid zal direct stralen!

 

DE BEHANDELING 

HET DOEL van deze stevige gezichtsmassage is het stimuleren van het collageen in de huid. Collageen is een lijmvormend eiwit wat onderdeel uit maakt van het bindweefsel. Door het versoepelen van het bindweefsel zal de huid minder last hebben van blokkades en energietekorten. Ook zal de huid minder moeite hebben met het afvoeren van afvalstoffen. Dit zorgt ervoor dat je minder snel last krijgt van rimpels en acne. In een situatie met veel stress of inspanning kan het voorkomen dat er meer spanning op het gezicht komt te staan, doordat de spieren zich dicht onder de huid bevinden. Door het losser kneden van de huid zal je huid elastischer worden, waardoor de spanning op de huid in het gezicht afneemt.

 

HET BESTE RESULTAAT

De huid is gladder en oogt strakker en elastischer, het geeft een betere doorbloeding van de huid, gelaatscontouren worden strakker, fijne lijntjes vervagen en al na 1 behandeling laat de huid een frisse vitaliteit zien. 

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien.

Meestal is een kuur van 6 tot 10 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 6 tot 10 weken. Ook is het mogelijk om een bindweefselmassage als upgrade toe te voegen aan een gezichtsbehandeling.

 

 

 

 

Kennismakingsbehandeling - 90 minuten

 

95.00

Bindweefselmassage       - 60 minuten

 

65.00

Bindweefselbehandeling   - 90 minuten

Gezichtsbehandeling + Massage

 

95.00

Kuur behandeling  6x     - 60 minuten

 

375.00

Kuur behandeling 10x     - 60 minuten

10 keer + 1 keer gratis

625.00