NATURAL, BEAUTIFUL AND HEALTHY HAIR


Organic conditioner


DE PERFECTE NATUURLIJKE ROUTINE VOOR UW HAARTYPE?

MÁDARA shampoos en conditioners zijn natuurlijk en mild - perfect geschikt voor dagelijkse haarverzorging.

 

 

Parabenen- en siliconenvrije lijnen, bestaande uit shampoo en conditioner en speciaal bedoeld voor specifieke haarverzorgings behoeften, zorgen voor een uiterst zachte maar grondige reiniging van uw haar en hoofdhuid. Kostbare kruideningrediënten zullen diep in je haar doordringen om te versterken, glad te maken en extra volume & glans te geven.

Natuurlijke haarverzorging


Natuurlijke haarstyling

GROW VOLUME SHAMPOO

alle haartypes


Start nog een goede haardag met deze shampoo op basis van cafeïne, zink en paddestoelen, rijk aan vitamine niacine [B3] voor de groei en voor de verdikking rijk aan pantotheenzuur [B5] uit de noordse hanenkam.

 

Her activeert je hoofdhuid en zuivert je haar waardoor het zacht, soepel en volumineus wordt.

GROW VOLUME CONDITIONER
alle haartypes

 

Laat je haar langer en sterker groeien met deze hydraterende conditioner die je vezels omhult in een hydrofobe film, die je lokken egaliseert, ontwart en versterkt voor een zijdezacht, glad resultaat zonder je haar te verzwaren.

 

Met glans verhogende fosfolipiden en hanenpaddestoelen voorkomt de unieke formule gespleten haarpunten, temt kroezen en verbetert de weerstand tegen mechanische en omgevingsstress.

 

Aanbrengen op schone, handdoekdroge lengtes en uiteinden. Spoel na 3-5 minuten uit.

 

 Natuurlijk haarmasker

3 MINUTES GROWTH BOOST SCALP TREATMENT

voor haaruitval, dunner worden haar en voor meer volume

 

 

Deze op paddenstoelen gebaseerde stimulerende pre-shampoobehandeling van 3 minuten zorgt ervoor dat je hoofdhuid wordt opgeladen met activerende actieve stoffen voor vollere en sterkere lokken.

 

Geformuleerd met revitaliserende cafeïne en zink, evenals aminozuren, vitamine niacine uit groei [B3] en verdikkend pantotheenzuur [B5] uit de unieke hanenschimmels. Richt zich op de veroudering van de hoofdhuid, haaruitval en dunner wordend haar. Verhoogt het volume aan de wortels.

 

Masseer actief in de droge hoofdhuid. Spoel na 3 minuten uit. Volg met een shampoo. Gebruik 2-3 keer per week.


Cantharellen bevatten hoge concentraties B-Vitamines, ze hebben antibacteriële eigenschappen en zijn bovendien rijk aan vitamine c, d en kalium.

De vitamines dragen bij aan een gezonde hoofdhuid, terwijl de haar vezels worden beschermd door de Bèta-Glucanen uit de paddenstoel. 

Cantharellen bevatten daarnaast maar liefst 12 verschillende aminozuren, 5 soorten nucleïnezuur en meer dan 32 bio-actieve moleculen waaronder krachtige anti-oxidanten.

 

B Vitamines helpen om zuurstof en voedingsstoffen naar de hoofdhuid te transporten. B3 stimuleert de aanmaak van keratine (de eiwitstructuur waar het haar uit bestaat) en verbetert de bloedcirculatie van de hoofdhuid. 

 

B5 helpt beschadigde haren herstellen en verbetert de elasticiteit, de vochthuishouding en de flexibiliteit van het haar. 

B7 stimuleert de haargroei doordat het de haarzakjes helpt vernieuwen.

 

Schimmels en paddenstoelen bevatten Bèta-Glucanen die essentieel zijn voor een gezonde hoofdhuid.

Bèta-Glucanen coaten het haar bovendien op een silicone-achtige wijze. Ze omhullen en verzachten iedere haar zonder het volume aan te tastem.

 

Al je haar dromen komen uit met dit uitzonderlijke oliemengsel en op paddenstoelen gebaseerde diep herstructureringsmasker dat verzorgt, vezelbeschadiging voorkomt en kleur behoudt voor zijdezacht glanzend haar. Versterkt de lipiden matrix en verbetert de bescherming tegen warmte- en mechanische schade.

 

Aanbrengen op schone, handdoekdroge lengtes en uiteinden.

Laat 5-10 minuten intrekken en spoel uit.

 

Geformuleerd met het unieke extract van Noorse cantharellen, conditionerende natuurlijke oliën, glans versterkende fosfolipiden en micro keratine.

Laat je haar glanzen, zachter aanvoelen en beter beschermd tegen hitte en kleurvervaging.

 

 


natuurlijke conditioner