Zou jij ook graag wat meer bewust willen leven en minder op de automatische piloot? Heb jij soms het gevoel dat je geleefd word? Mindfulness leert jou om de aandacht te richten en hierdoor ontstaat er ruimte voor inzicht en het maken van keuzes. Leven vanuit meer kracht en dankbaarheid.

Een MBSR Mindfulness training bestaat uit meditaties, body-scans maar ook oefeningen en praktische opdrachten.

Graag wil ik mijn passie delen en Mindfulness doorgeven aan iedereen die interesse heeft. Op dit moment volg ik de opleiding tot geacrediteerd Mindfulness Trainer aan het Radboud UMC, dit is een nationaal expertisecentrum voor de toepassing en wetenschappelijke evaluatie van mindfulness-based interventies.

Op 27 april start mijn 2e reeks van 8 weken, 8 keer 2,5 uur per sessie en 1 stiltedag. Dit alles zal plaatsvinden op een prachtige locatie in een van de kloosters 'op' Steyl. Voor wetenschappelijke onderzoeken en onderbouwing kijk op: https://lnkd.in/emEmsVn3


Huishoudelijke mededeling

 

Per 1 april is door de ING het pincontract stop gezet.

U heeft de keuze uit betalen via:

- Betaalverzoek (qr code scannen met je telefoon of via whatsapp)

- Contant

- Pinnen/creditcard (hier zijn 2 euro kosten aan verbonden)

 

Indien nodig kunt u gebruik maken van Wifi.Een innovatief, biologisch gecertificeerd serum met een plantaardig complex als alternatief voor retinol (4%) dat net zo effectief is als klassieke retinol, maar zonder de irriterende bijwerkingen.

Transformeert de huid op milde wijze door de collageenproductie te ondersteunen en de elasticiteit te verbeteren. Het resultaat is een zichtbaar gladdere, stevigere en vernieuwde huid. Berkenwater zorgt voor een verjongende boost en hyaluronzuur heeft een direct hydraterende werking.

De resultaatgerichte formule verzacht fijne lijntjes en rimpels en verheldert de teint door donkere vlekjes en hyperpigmentatie te vervagen. Helpt de naar acne neigende huid in balans te brengen en onzuiverheden te verminderen.

Dermatologisch bewezen effectiviteit. Geschikt voor alle huidtypes.

 

 

99% van natuurlijke oorsprong, 83% biologisch.


“Het natuurlijke alternatief voor retinol van MÁDARA verbetert aantoonbaar de elasticiteit van de huid en minimaliseert zichtbare lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie, waarmee het de voordelen biedt van synthetische retinol zonder de kenmerkende irritatie.”  


Re-opening 2024

 

Na mijn zwangerschapsverlof ga ik weer van start met werken op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ik heb enorm zin om weer aan de slag te gaan!

Ook zie je wat vernieuwingen in de praktijk. En voor een extra frisse start voor mezelf heb ik een leuke cursus aromatherapie gedaan en deze ruik je ook meteen terug in de behandelingen. 

De hele praktijkruimte ruikt weer lekker naar kruidige warmte, wat een feestje!