Nieuw in de salon


Ervaar de magie van lichaamsmassage

 

In de drukte van dagen die vaak gepaard gaan met spanning en stress is het heerlijk om jezelf een moment van rust te gunnen en te genieten van een massage.

En het is meer dan alleen genieten en tot jezelf komen.

 

 

Huid, spieren en bindweefsel worden soepeler. Spanningen verdwijnen en afvalstoffen worden afgevoerd. De bloedsomloop verbetert, het zenuwstelsel wordt gestimuleerd en het geen een verdieping in ademhaling.



Een massage geeft energie, een gevitaliseerd gevoel en versterkt je levenskracht



Laat je lichaam en geest tot rust komen

 

Voor meer informatie en beschikbaarheid, neem gerust contact op

 

 


De term 'nude' verwijst naar de kleur van iemands huid en het spectrum daarvan is bijna oneindig. Daarom is het omschrijven van één tint als 'nude' te beperkt voor alle nuances die de tint werkelijk inhoudt. Het vinden van een nude die echt bij u past is een kunstvorm op zich.

Gelukkig kan nude zijn wat u wilt dat het is. Het palet van MÁDARA Velvet Wear Matte Cream Lipsticks laat u kennismaken met de verscheidenheid die nude als kleur belichaamt. Deze kleuren creëren een symfonie van nude, met op het noorden geïnspireerde aardetinten, rozige taupes, zachte beige tinten, koele bruintinten en meer.

 

Maar hoe kom je er nu achter welke nude lippenstift bij jouw huidskleur past?

+

Gebruik uw natuurlijke lipkleur als gids – een flatterende nude lippenstift wijkt daar het best niet te ver van af. Kies voor een tint of twee donkerder dan de kleur van uw eigen lippen voor het meest natuurlijke effect dat ervoor zorgt dat uw lippen eruitspringen en niet worden vervaagd.

+

Wees niet bang om te experimenteren soms is de individuele aanpak de beste. Mix en match verschillende tinten om uw eigen perfecte nude lip te creëren.

 +

Als u een rijpere huid hebt, kunt u het beste een kleur kiezen met wat roze erin die zorgt ervoor dat uw huid er stralender uitziet. 

 + 

Heb je  sproetjes? Dan kunt je die als inspiratie gebruiken! Kies een nude lipstick die past bij de kleur van je sproetjes. Als je het gevoel hebt dat het te donker is, kunt je verschillende tinten mengen door er een vleugje lipgloss of rozere lippenstift over aan te brengen.

+ 

Als je het gevoel hebt dat je nude lippenstift een deel van je gezicht minder goed laat uitkomen, ligt dat misschien niet aan de tint. Probeer ook eens je ogen te accentueren, je wenkbrauwen bij te kleuren of een beetje blush op de wangen aan te brengen en daarna je look opnieuw te evalueren, voordat u de tint als een misser klasseert.

+

Lippenstift is ontzettend veelzijdig en kan ook perfect als blush worden gebruikt. Dep een beetje op je jukbeenderen voor een fluweelzachte touch. Eerder op zoek naar een zongebruinde look? Dan raadt ik aan om op de wangen voor een bruinige of licht rozige tint te gaan om de aanwezigheid van een sunkissed glow te laten zien.

 

 


Als je op de juiste manier exfolieert,

is het de sleutel tot een stralende huid.

Wat is exfoliëren nu precies?

 

 

"Exfoliëren zorgt ervoor dat dode cellen van het huidoppervlak worden verwijderd, waardoor de celvernieuwing wordt gestimuleerd en er nieuwere, stralendere cellen tevoorschijn komen," Bovendien kunnen de werkzame stoffen uit je huidverzorgingsproducten beter opgenomen worden.

Hoewel de meeste huidtypen baat hebben bij exfoliëren, moet je wel op de intensiteit letten. Als je te vaak exfolieert, kan dat averechts werken. Te vaak exfoliëren of een product gebruiken dat niet geschikt is voor je huid kan tot irritatie, vervelling en roodheid leiden.


Exfoliëren in de zomer

– ja of nee?

 

 

Exfoliëren kan en moet je doen in de zomer: hoe minder dode huidcellen, hoe egaler je bruine kleurtje. "Exfoliëren laat de huid kwetsbaarder achter, met name voor blootstelling aan de zon." Exfolieer alleen 's avonds en gebruik overdag een zonnebrandmiddel met een hoge beschermingsgraad, zoals MÁDARA SPF50 Plant Stem Cell Ultra-Shield Sunscreen, om de nieuwe cellen tegen schade te beschermen.


Chemisch versus mechanisch
exfoliëren

 

Exfoliëren kun je grofweg op twee manieren doen: chemisch en mechanisch. Beide manieren hebben hetzelfde doel voor ogen, maar de werkwijze is anders.

"Chemische exfolianten verwijderen dode huidcellen met zuren zoals AHA's, PHA's en BHA's om de celvernieuwing te stimuleren." Dit zorgt voor de heldere, stralende en verfijnde teint waar we allemaal naar verlangen, verbetert de hydratatie van de huid en reinigt de poriën. Als je een heel gevoelige huid hebt of als je pas begint met het gebruik van zuren, raadt ik aan om niet te snel te gaan. Begin met ze langzaam in je routine op te nemen en werk pas later toe naar sterkere actieve bestanddelen.


Mechanische exfolianten zijn producten die kleine deeltjes bevatten. Ze worden gebruikt om cellen aan de oppervlakte fysiek weg te scrubben en vuil los te maken door middel van zachte bewegingen. Zo helpen ze ook de bloedsomloop te stimuleren. Kies hierbij ook voor duurzame producten zonder plastic deeltjes. 

AHA's
(alfahydroxyzuren)

 

 

AHA's werken in op het huidoppervlak: dode cellen worden losgemaakt en opgelost, waardoor de huid egaler en stralender wordt. Ideaal als je ongelijkmatige textuur en pigmentatie wil aanpakken. Kies voor melkzuur, glycolzuur of mandelzuur als je denkt dat AHA's iets voor jou zijn.

Geschikt voor: alle huidtypen, in het bijzonder de rijpere, vermoeide en doffe huid. Niet aanbevolen voor de fragiele, extreem gevoelige huid.

Probeer: MÁDARA AHA Brightening Peel Mask bevat melkzuur en is een krachtige glowbooster die de celvernieuwing stimuleert, de huid doet stralen en een doffe teint weer nieuw leven inblaast.


BHA's
(betahydroxyzuren)

 

 

BHA's dringen dieper door in de huid dan AHA's, reinigen poriën en verwijderen talgophopingen. Salicylzuur is het populairste BHA en is de beste optie als je last hebt van mee-eters en grove poriën.

Geschikt voor: alle huidtypen, in het bijzonder de huid die verstopt, vettig en gevoelig voor puistjes is.

Probeer: MÁDARA Clarifying Toner is de perfecte exfoliërende toner voor de verstopte en vette huid. Het product bevat salicylzuur, dat de huid zuivert van vette glans, grove poriën en onzuiverheden vermindert.


PHA's
(polyhydroxyzuren)

PHA's, zoals lactobionzuur en gluconzuur, kunnen worden beschouwd als de vriendelijke neefjes en nichtjes van AHA's. Ze werken op dezelfde manier maar dringen niet zo diep door, waardoor ze op een zachtere manier exfoliëren. PHA's hebben ook hydraterende eigenschappen, dat trekken water aan om de huid te hydrateren en te verzachten.

Geschikt voor: alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid.

Probeer: MÁDARA Time Miracle Reface Sleep & Peel Overnight Serum met lactobionzuur, exfolieert en ondersteunt het herstel van de huid om je huid te doen herleven, de teint en textuur van de huid te verbeteren en fijne lijntjes minder zichtbaar te maken.

 

 


Scrubs

 

 

Deze mechanische exfolianten verwijderen op doeltreffende wijze de buitenste laag dode huidcellen, zodat er een frisse, schone huid tevoorschijn komt. Bij scrubs zijn de kleine pareltjes of korreltjes die voor de scrub zorgen de echte helden onder de ingrediënten. Let wel op dat je niet te hard scrubt, anders kun je je huid irriteren.

Geschikt voor: de normale, vettige of combinatiehuid. Niet geschikt voor een gevoelige of probleemhuid.

Probeer: MÁDARA Exfoliating Oil-to-Milk Scrub het perfecte alternatief voor de ruwe, zanderige scrubs van vroeger. Deze scrub bevat microkorreltjes van natuurlijke olie en lava zand om de huid op milde wijze te reinigen en te helpen vernieuwen. De innovatieve formule, verrijkt met abrikozen- en haverolie, verandert in een melk voor een zachte maar doeltreffende peeling.


Je zoektocht naar een op en top stralende huid begint hier.



5 MYTHES OVER VITAMINE C HUIDVERZORGING

(en waarom je het nodig hebt!)

Vitamine C is een bekende held als het gaat om herstel en glans van je huid. Maar maakt het de huid niet lichter en steelt het mijn zomerse kleurtje niet?
En zijn alle vitamine C producten hetzelfde?

 

Let’s find out

MYTHE 1

In formules oxideert vitamine C snel, waardoor het zijn superkrachten verliest

 

Truth: niet noodzakelijk

 

 

Vitamine C heeft een beetje een slechte reputatie als het gaat om stabiliteit - maar dit hangt echt af van de gebruikte vorm van vitamine C en ook van de algemene formule.

 

MÁDARA Vitamin C Illuminating Recovery Cream is gebaseerd op Ascorbinezuur Glucoside, een gestabiliseerde vorm van vitamine C die zeer goed bestand is tegen oxidatie. De crème is ook onderworpen aan onafhankelijke stabiliteitstests om de aanwezigheid van ascorbinezuur glucoside en de werkzaamheid ervan te garanderen tot de vervaldatum ingaat.


MYTHE 2

Het is irriterend en kan

overgevoeligheid veroorzaken

 

Truth: goed geformuleerde vitamine C huidverzorgingsproducten zijn zacht genoeg voor alle huidtypes


Bepaalde vormen van vitamine C kunnen helpen bij het herstel en zelfs de genezing van de huid na aangetast te zijn geweest door omgevingsfactoren of lifestyle.

Dit is vooral gunstig na die lange, donkere wintermaanden om je huid haar glans en glorie terug te geven. En om te voorkomen dat externe stressfactoren deze het hele jaar door wegnemen. Sommige vitamine C-derivaten, zoals de zuiverste vorm L-Ascorbinezuur, kunnen echter de huid die niet gewend is aan dergelijke werkstoffen, licht irriteren.

 

Het goede nieuws is dat Ascorbinezuur Glucoside, dat de kern vormt van de Vitamin C Illuminating Recovery Cream, alle positieve eigenschappen van pure vitamine C bezit, maar veel zachter is voor de huid. U zult blij zijn te horen dat de formule ook dermatologisch getest is om maximale effectiviteit en veiligheid te garanderen.


MYTHE 3

De zon is uw vijand als uw vitamine C huidverzorging gebruikt

 

Truth: deze twee kunnen uiteindelijk goede vrienden worden

Er is een populaire overtuiging dat vitamine C niet gebruikt mag worden tijdens het zonnige seizoen en dat u elke blootstelling aan de zon moet vermijden.

In feite zal vitamine C waarschijnlijk uw favoriete redder na de zon worden, vooral in combinatie met vitamine E — dit krachtige duo aan antioxidanten helpt oxidatieve stress, zonneschade en tekenen van fotoveroudering tegen te gaan.

 

U moet natuurlijk niet meteen naar het strand gaan nadat u een moisturiser met vitamine C hebt aangebracht, maar het is een goed idee om het 's nachts te gebruiken om de collageenproductie en het herstel van de huid te ondersteunen tijdens uw slaap - vooral na blootstelling aan UVA/UVB.


MYTHE 4

Het maakt de huid lichter en ontneemt je sunkissed glow

 

Truth: het zal je huid niet lichter maken, maar kan helpen onregelmatigheden in je teint en verlies van glans te voorkomen

Liefhebbers van een bruin zomerhuidje zijn soms bang dat behandelingen met vitamine C hun teint lichter zouden kunnen maken. Maar dit is gewoon niet waar - de meeste vitamine C moisturisers en serums, bedoeld voor thuisgebruik, werken als preventieve behandelingen, helpen onregelmatigheden in de huidskleur onder controle te houden en het ontstaan van pigmentvlekken in de toekomst tegen te gaan.

 

Bovendien herstelt vitamine C de gezonde gloed van de huid, waardoor de huid er beter uitziet, of ze nu bleek, diep of zongekleurd is.


MYTHE 5

Alle vitamine C-producten zijn hetzelfde

 

Truth: er zijn zeker dingen die nagekeken en overwogen moeten worden

Vergeet niet dat er veel verschillende vitamine C-oplossingen beschikbaar zijn, en dat ze niet allemaal hetzelfde zijn, ook niet wat de algemene samenstelling betreft – sommige zijn vrij simplistisch (om niet te zeggen primitief), terwijl andere meer gesofisticeerd zijn.

 

Ten eerste, kijk zeker na welke soort vitamine C in de formule wordt gebruikt. Ten tweede, kijk wat er niet in de formule zit - parabenen, petrochemicaliën, synthetische kleurstoffen en kunstmatige geurstoffen zijn maar een paar van de mogelijke dingen die je het beste kunt vermijden. Ook raad ik dermatologisch goedgekeurde en natuurlijk gecertificeerde formules aan, in vergelijking met de conventionele, ook wel synthetische vitamine C-oplossingen die er zijn.



 

 

 

 EEN LIJST MET DE 10 VOORDELEN VAN HYALURONZUUR

Hyaluronzuur is een van de meest populaire trends in de wereld van huidverzorging en make-up geworden.

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat hyaluronzuur eigenlijk één van de beste huidverzorgingsingrediënten is.

1

Hyaluronic acid is a powerful moisturiser that attracts water

 

Hyaluronzuur moleculen trekken meer dan 1000 keer hun eigen gewicht aan en houden water vast. Daarmee is het een van de krachtigste hydraterende ingrediënten die er zijn. Hyaluronzuur wordt ook wel de "moleculaire spons" genoemd vanwege zijn hoge water minnende eigenschappen en is huid identiek, niet-irriterend en niet-sensibiliserend cosmetisch ingrediënt dat geschikt is voor alle huidtypes.

 

Hydrateer je huid diep met onze klinisch geteste SOS Hydra Recharge Cream en SOS Hydra Repair Intensive Serum, geformuleerd met hyaluronzuur.


2

Hyaluronic acid is found naturally in our skin

 

 

Hyaluronzuur is een glycosaminoglycan (GAG), wat betekent dat het een van nature voorkomende stof in de huid is die helpt om het vol, zacht, soepel en jong uit te laten zien. Hyaluronzuur komt van nature voor in de diepe huidlagen en is een cruciaal onderdeel voor de hydratatie, weefselregeneratie en wondgenezing van de huid.

 

3

In our skin, hyaluronic acid decreases with age

 

 

Huidveroudering wordt geassocieerd met vochtverlies in de huid. Met het ouder worden neemt het vermogen van onze huid om hyaluronzuur te produceren af, wat kan leiden tot een droge huid, fijne lijntjes, rimpels en verslapping. Zon kan ook de hoeveelheid hyaluronzuur die door de huidcellen wordt geproduceerd verminderen en de afbraak ervan versnellen. Veel van de hoogwaardige huidverzorgingsproducten van MÁDARA zijn geformuleerd met hyaluronzuur, zoals TIME MIRACLE Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly, dat helpt om droge huid tegen te gaan en veroudering.

4

Hyaluronic acid in creams is proven to work

 

Hyaluronzuur is een goed getest cosmetisch ingrediënt dat werkt om de natuurlijke hydratatie en volheid van de huid te behouden door synergetische activiteiten:

 

• vormt een niet-afsluitende film die het verlies van water reguleert

• houdt water vast op het huidoppervlak en houdt het in de huid

• beschermt de huid tegen negatieve milieu invloeden van buitenaf

• stimuleert de regeneratie van de huid

 

Voor intens verjongende voordelen, probeer het MÁDARA TIME MIRACLE anti-aging assortiment, geformuleerd met hyaluronzuur.

 

 


5

Different types of hyaluronic acid are used in cosmetics

 

 

De eigenschappen van hyaluronzuur zijn afhankelijk van de moleculaire grootte. De twee meest gebruikte hyaluronzuur typen zijn: (klein) hyaluronzuur met een laag molecuulgewicht dat dieper in de huid doordringt, en (groot) hyaluronzuur met een hoog molecuulgewicht, dat op het huidoppervlak achterblijft en een hydraterende en beschermende laag vormt. De Deep Moisture Gel en Micellar Water zijn samengesteld met hoog moleculair gewicht hyaluronzuur om je huid gehydrateerd en beschermd te houden.

6

Stimulates collagen

 

Hyaluronzuur met laag molecuulgewicht dringt door in de diepere huidlagen om de biomechanische eigenschappen te verbeteren. Een in-vitro-onderzoek toont aan dat hyaluronzuur de synthese van collageen type 1 in de huid met 21% stimuleert, waardoor het de stevigheid van de huid verbetert. Probeer eens de Hyaluronic Collagen Booster Ampoules uit die diep in de huid werken om collageen te stimuleren.

 

 


7

Reduces wrinkle depth

 


In klinisch onderzoek vertoonden crèmes die hyaluronzuur met een laag molecuulgewicht bevatten een significante vermindering van de rimpeldiepte. Producten die zijn samengesteld met hyaluronzuur met een laag molecuulgewicht, zoals TIME MIRACLE Wrinkle Resist Eye Cream, TIME MIRACLE Cellular Serum en RE: GENE Optic Lift Eye Serum helpen rimpels te verzachten.

 

 

8

Reduces skin roughness

 

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat hyaluronzuur de ruwheid van de huid vermindert. Resultaten van een klinische studie en een placebogecontroleerde studie laten zien dat hyaluronzuur de huid van de vrijwilligers gehydrateerd achterlaat en dat de ruwheid van de huid met 66% afnam in vergelijking met placebo. Probeer eens de INFINITY Drops Immuno-Serum en INFINTY Mist Probiotic Essence, beide samengesteld met hyaluronzuur, om de algehele conditie en textuur van de huid te verbeteren.


9

Protects from irritation

 

 

Hyaluronzuur met hoog molecuulgewicht creëert een niet-occlusieve vochtfilm die verdamping van vocht van de huid voorkomt en helpt vocht en water op het huidoppervlak vast te houden. Deze hydro-film beschermt ook tegen externe agressors die de huid binnendringen, en helpt zo de huid te beschermen tegen irritatie. Bescherm je huid met onze iconische SOS Instant Moisture + Radiance Hydra Mask en SOS Eye Revive Cream & Mask.

10

Hyaluronic acid is completely natural and vegan

 

Gewoonlijk wordt hyaluronzuur dat in een groot aantal huidverzorgingsproducten wordt gebruikt, geproduceerd met behulp van biotechnologieën; het wordt verkregen via een biotechnologisch proces met melkzuurbacteriën, tarwe en glucose.


Hyaluronic acid is amongst many hundreds of clean and effective skincare ingredients we use in our organic, scientifically proven formulas.

Enjoy the benefits of hyaluronic acid with these skincare bestsellers.



CLEAN  DESINFECT

Anti 20 seconds clean hands gel

 


Deze niet-uitdrogende handreinigingsgel met directe werking combineert pure plantaardige alcohol (60%) met rijk hydraterend hyaluronzuur om de huid onmiddellijk te zuiveren zonder de natuurlijke vochtigheid en beschermende barrière te verwijderen. Verrijkt met kalmerende betaïne, antibacteriële extracten van cranberry, kweepeer en kamille, evenals het kostbare extract van Centella Asiatica, bekend als de CICA-plant, voor geavanceerde huidbescherming en evenwichtsvoordelen. Mild geurende formule met tonen van zachte lavendel.

 

ANTI 20 seconden Clean Hand Spray

Met 70% pure plantaardige alcohol, hydraterende betaïne, antibacteriële eigenschappen van cranberry, kweepeer en kamille.

€ 8,-

 

ANTI 20 seconden Clean hands Foam

Geformuleerd met antibacteriële, antibiotische en verzachtende extracten van planten. Extra mild en geschikt voor handen en gezicht. Ideaal voor de droge en gestreste huid.

€ 12,90

 

ANTI 20 seconden Clean hands wash

Gemaakt met extracten uit cranberry, kamille, kweepeer en asiatica centella (uit de familie van waterkers). Het uitgeperste sap van deze plant bevat een antibiotisch werkend etherische olie dat de huid reinigt en prikkelt.

€ 10,90

 

CARE Rescue hand cream

Biedt direct comfort en helpt de hui barrière te beschermen. Geformuleerd met voedende shea- en cacaoboters. En antibacteriële extracten van cranberry, kweepeer, kamille en asiatica centella. Handige en hygiënische pompflacon.

 

€ 14,90



De Regeneratielijn wordt uitgebreid met de introductie van twee prachtige producten voor de intensieve regeneratie: Regenererende Dagcrème Intensief en de Regenererende Olie Intensief. Onmisbaar voor de ouder wordende huid met aanvullende behoeftes.

 

Rijke gezichtsverzorging, bevordert de veerkracht van de huid.

 

Wanneer de huid een intensievere verzorging nodig heeft dan zijn daar de producten van de Regeneratie Intensief lijn, deze zijn rijker en meer voedend dan de Regeneratieproducten en bieden daardoor langer verzorging en bescherming.

Het gaat er niet om er steeds jonger uit te zien, maar steeds beter. De regenererende verzorging van Dr. Hauschka is afgestemd op een huid die minder veerkrachtig en droger wordt, oftewel: haar levenservaring toont en bejegent haar met een aanstekelijke vitaliteit.

 

 

 

 

 

› Voor de rijpere huid die droger en gevoeliger wordt

› Verstevigt en maakt de huid gladder

› Verbetert de dichtheid van de huid

› Langdurige verzorging

› Verfijnt fijne droogtelijntjes in de huid 

› Voor de rijpere huid die naast leeftijd ook geteisterd wordt   door een intensieve levensstijl en dus meer hydratatie nodig heeft.


Kenmerken van de Regeneratie Dagcrème Intensief: een rijke dagcrème voor de veeleisende, rijpere huid die droger en gevoeliger wordt.

De samenstelling van sleedoornbloesem- en vruchten, amandelmelk en olijfolie verbeteren de dichtheid van de huid, waardoor ze steviger aanvoelt.

Gebruik: als dagcrème (eventueel gemengd met de Regeneratie Olie) en/of over het Regeneratie Serum.

 

Tip: gebruik het Regeneratie Serum onder de Regeneratie Olie als goede basis van voeding en vocht. Een olie kan heel mooi het (huid eigen) vocht vasthouden, maar juist bij een rijpere huid is dat vaak een probleem. Extra verzorging met het serum is daarom sterk aan te raden voor een optimale gehydrateerde en gevoede huid.

 

Kenmerken voor de Regeneratie Olie Intensief: voor de rijpere huid die droog en gevoeliger wordt. De formule van sleedoorn, amandelolie en olijfolie verbeteren de elasticiteit van de huid en versterken de huidbarrière.

 

Gebruik: zelfstandig of eventueel gemengd met (Regeneratie) Dagcrème (Intensief) of ter extra bescherming over (Regeneratie) Dagcrème.

 

CLEAN BEAUTY

 

› Dierproefvrij

› 100% natuurlijk

› Vrij van synthethische geur-, kleur- en conserveringsstoffen

› Natrue gecertificeerd

› Al meer dan 50 jaar, sinds 1967

 

 

#cleanbeautycleanconscience





This is not a crisis, this is a revolution.

This is the era of mean: everything without meaning will be worthless.

A new kind of experience, one that is honest, sincere and authentic.


Natural - acccesible - green


100% NATURAL

100% CLEAN & SAFE

100% VEGAN

100% REFILLABLE


COVERS MORE THAN 70% OF THE EARTH'S SURFACE

LESS THAN 5% HAS BEEN EXPLORED

PRODUCES MORE THAN 70% OF OUR PLANET'S OXYGEN

HOME TO MORE THAN 90% OF ALL THE LIFE ON EARTH

IF NOTHING CHANGES, OCEAN PLASTICS WILL OUTWEIGH ALL OF THE OCEAN'S FISH BY 2050

FACING THE OCEAN

 

 

Ocean love is Mádara’s nieuwe, limited serie festivity gifts met eco-conscious en oceaanvriendelijke inhoud en verpakking.

Deze fijne collectie essentiële huidverzorging komt in een speciaal ontworpen designverpakking en is een ode van Mádara aan de zeeën en oceanen.

Speciaal voor de feestdagen en een schone start van 2020.

Al de verpakkingen van Ocean Love zijn gemaakt van plastic afval uit de oceaan. De purifying foam verpakking is een equivalent van 6 plastic tasjes.

 

Want geven met een goed gevoel is nog leuker!

 

OCEAN LOVE biedt drie verschillende festivity producten. OCEAN LOVE Moisture Soap, OCEAN LOVE Radiant Energy Facial Oil en OCEAN LOVE Sustainable Skincare Set. Stuk voor stuk verpakt in originele designverpakking. De verpakkingen zijn vervaardigd uit een mix van plantaardige materialen en oceaanplastic. Een bewuste keuze van Mádara om bestaand plastic een tweede leven te geven en geen ‘virgin plastiç’ de wereld in te helpen.


OCEAN LOVE SUSTAINABLE SKINCARE SET

Een prachtige box met twee clean beauty producten die voor alle huidtypen geschikt zijn: purifying foam, een huidzuiverendebestseller. Het rijke en zachte schuim reinigt de huid mild en diep en verwijdert make-up. In één verpakking gaan ongeveer zes gerecyclede plastic zakken.

Daily Defense cream, een ultrarijke moisturizer die de huid beschermt tegen uitdroging en weersinvloeden. De tube is gemaakt van plantaardig kunsttof – 95% suikkerriet en houtafvalstoffen.

Prijs: € 17,50

 

 


 

 

OCEAN LOVE RADIANT ENERGY OIL Geeft de huid een luxueuze en jeugdige glow. Deze vegan beautyelixer bestaat uit negen zeldzame en kostbare droge oliën en bevat krachtige antioxidanten uit bosbessen-, bergframboos- en cranberryzaadoliën. OCEAN LOVE Radiant Energy Oil is verpakt in een 100% recyclebare glazen fles.

Prijs: € 11,90

 

OCEAN LOVE SOOTHING MOISTURE SOAP Een rijke zeep om dagelijks van de genieten. Geschikt voor het wassen van handen en het lichaam. De Ecocert gecertificeerde en vegan formule is biologisch, oceaanvriendelijk en bevat geen onzinnige toevoegingen. De fles is gemaakt van plantaardig ‘kunststof’ en is 100% recyclebaar. 

Prijs: € 8,90

 


THE EYES SAY IT ALL!

Het juweel van het lichaam, de spiegel van de ziel, de stille tong van liefde. Omdat het het meest onderscheidende kenmerk op je gezicht is, zijn de ogen zeker een van de eerste dingen die we bij een persoon opmerken. Ze zeggen alles zonder een enkel woord. En zoals ze zeggen; ogen liegen niet.

Dat is de reden waarom kleine oogcontour problemen zoals kraaienpootjes, vermoeidheid, gevoeligheid, ongemak of roodheid behoorlijk hinderlijk kunnen zijn. Je ogen lezen de wereld om je heen en geven een waarheidsgetrouwe reactie. Hoe kunnen we onze ogen helpen zich goed te voelen en er fris uit te zien? 

 

De huid rond de ogen is vier keer dunner en gevoeliger dan de rest van het gezicht. Het is het eerste wat reageert op stress en irritatie. Ongeacht onze wens onthullen de ogen soms te veel.

SOME ANATOMY

 

De oogcontourhuid is superdun - slechts ongeveer 0,7 tot 2 mm, terwijl deze op de rest van het gezicht 2 tot 4 mm is. Deze dunne huid wordt aangetrokken door meer dan 20 spieren zodat we ons kunnen uiten zoals we willen. Er is ook een tekort aan talgklieren in het oogcontourgebied, wat betekent dat de lipidelaag die de huid beschermt erg dun is en dit gebied gevoeliger is voor vervuiling, omgevingsstress en ziekteverwekkers. Levensstijl, inclusief gebrek aan rust, roken, gebruik van elektronische apparaten, emotionele stress - dit draagt allemaal bij aan perioculair ongemak. Veroudering en zwaartekracht veroorzaken verdere schade - de huid rond de ogen wordt dunner en donkerder, oogleden zakken en rimpels verschijnen.


EYES ARE OUR BEST FRIENDS

 

Enige inspanning is nodig om de oogcontour fris en vol te houden. De twee beste vrienden van je oogcontour zijn zonnebrillen (UV-bescherming) en een oogcrème (of beter - een leger oogcrèmes). Hoewel je kunt vertrouwen op modetrends voor de beste zonnebril, hebben oogcrèmes harde wetenschap nodig. Gelukkig werken wetenschap en natuur samen om veilige, duurzame en op feiten gebaseerde oplossingen te produceren om de prachtige juwelen van het gezicht te beschermen.

Een innovatieve oplossing om onze ogen te beschermen is onlangs ontwikkeld door het MADARA-laboratorium. Het wordt EyeBright Periocular Complex genoemd; een synergetische samenstelling van zes natuurlijke fyto-extracten die in synergie werken om de delicate oogcontour te beschermen, te kalmeren en te herstellen.

PRECIOUS PLANTS BEHIND BEAUTY

 

De titelplant: Eyebright - Euphrasia rostkoviana wordt sinds de middeleeuwen gebruikt om oogziekten in heel Europa te genezen. En terecht, want het bevat hoge niveaus van acetoside, een recent ontdekte plantmetaboliet die werkt als een neurobeschermend, ontstekingsremmend, antibacterieel middel. Als toevoeging slaat het een reeks antioxidanten op, zoals chlorogeen en coumarinezuur, flavonoïden en organische zuren die de huid ten goede komen tegen vrije radicalen.

 

Camellia sinensis staat bekend als de theeplant. Het bevat cafeïne en antioxidanten. En de kracht van cafeïne is waar we deze voor gebruiken. De ogen hebben een kleine boost nodig voor een gezonde bloedsomloop te garanderen en wallen in het verleden achter te laten. Het heeft ook een krachtig antimicrobieel effect.

 

 

Ginkgo biloba en Aesculus hippocastanum zijn echte vrienden van ons vaatstelsel. Beide planten zorgen voor onze bloedvaten, en elk op hun eigen manier. Aescin, quercetin, bilobetin en ginkgetin zijn slechts een fractie van alle actieve moleculen in deze planten. In het menselijk lichaam versterken ze de wanden van haarvaten en zorgen ze voor een gezonde bloedsomloop om cellen van zuurstof te voorzien die zo noodzakelijk is voor het leven en welzijn. Een bijkomend voordeel is het voorkomen van de vorming van donkere cirkels, die kunnen worden veroorzaakt door dunne capillaire wanden.

"We hebben een uniek fyto-complex ontwikkeld dat veelvoorkomende problemen van het perioculaire gebied aanpakt, waaronder wallen en perioculaire huidverkleuring", zegt Anna Ramata-Stunda, bioloog, lid van de Raad van Commissarissen van MADARA. “In vitro testresultaten tonen aan dat EyeBright Periocular Complex een significant vasoprotectief effect heeft (versterkt capillairen), angiogenese remt (pathologische capillaire vorming), medieert ontstekingsgerelateerde factoren, anti-bacteriëel, anti-schimmel en antioxiderende effecten heeft. Ontstekingsgerelateerde factoren zijn gekoppeld aan capillaire permeabiliteit, oedeem of zakjes onder de ogen, terwijl antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen de weerstand tegen omgevingspathogenen verhogen. ”

 

Dermatologische onderzoeken hebben aangetoond dat cosmetische producten die het EyeBright Periocular Complex en bijbehorende actieve ingrediënten bevatten, een significante toename van de hydratatie van de huid veroorzaken en de elasticiteit van de huid verbeteren.

 

 

Eye contact is a dangerous thing, but oh so lovely.
May your eyes be ready for it.


HET NIEUWE COMPLEX IS INBEGREPEN IN DE NIEUWE OOGZORGPRODUCTEN VAN MÁDARA: SOS EYE REVIVE OOGCRÈME-MASKER

Voor droog, strak, uitgedroogd en gestrest ooggebied. Hydrateert intensief, vermindert roodheid en zwelling. Gebruik als een oogmasker of dagelijkse crème.

 

RE: GENE OPTIC EYE LIFT SERUM

 

Voor volwassen, vermoeide en veeleisende huid rond de ogen. Hydrateert intensief, verzacht en versterkt de oogleden, helpt donkere kringen te verminderen. Verrijkt met fijne, natuurlijke mineralen, verlicht het gebied rond de ogen, waardoor het er frisser en stralender uitziet. Breng aan op gereinigde ogen en breng vervolgens oogcrème aan.