TAN ORGANIC

Be Beautiful, Be Unique, Be Natural

TanOrganic is de meest natuurlijke ‘bruin-zonder-zon’.

 

Deze Ecocert gecertificeerde zelfbruiningsproducten geven een super natuurlijke bruining, zonder vlekken en zonder naar luchtje. De ideale oplossing voor hen die de schadelijke UV-straling van de zon willen vermijden of voor de mensen die toch lekker gebruind voor de dag willen komen.

 

Omdat TanOrganic een 100% natuurlijke samenstelling heeft, is het volkomen veilig. Chemische hulpstoffen zoals parabenen of chemische kleur- of geurstoffen zijn er dan ook uit weggelaten.

 

Het is 's werelds eerste en enige Eco-gecertificeerde zelfbruinings merk en volledig gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten.

TanOrganic haalt enkel de beste ingrediënten uit de vier hoeken van de wereld van ethisch gerunde producenten. Ze zullen nooit testen op dieren en de producten zijn dierenmishandeling vrij. Ze zorgen voor het milieu en ze geven ook terug aan de gemeenschap via het ondersteuningsprogramma voor goede doelen, onder andere onderzoek voor huidkanker. Ze verhogen het bewustzijn over de gevaren van overmatige blootstelling aan de zon. Ze geven om mensen, dieren en het milieu. Wanneer u een TanOrganic-product koopt, ondersteunt u deze waarden en wij danken u hiervoor.


Het assortiment bestaat uit

Self-tanning Oil

 

‘s Werelds eerste eco-gecertificeerde zelf bruinende olie geeft een zijdezachte en luxe bruining die tot 4 dagen zichtbaar blijft na toepassing. Het zorgt voor een ongeëvenaard natuurlijke teint en een optimale hydratatie zonder een vettig laagje achter te laten. Deze selftan olie is in het bijzonder geschikt voor gelaat en hals en is na 6 tot 8 uur volledig op kleur. Ook hiervoor geldt dat je voor het mooiste resultaat eerst de huid goed scrubt. Voor een intensere bruining, opnieuw aanbrengen.

 

Selftan Lotion

 

 

TanOrganic’s op Aloë Vera gebaseerde formule bevat geen synthetische stoffen, parabenen, kleur- of geurstoffen. Deze ultra hydraterende lotion heeft geen onaangename geur en is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

 

Voor het mooiste resultaat, zorg je altijd eerst dat de huid goed gescrubd is, zodat dode huidcellen verwijderd zijn voordat je de Lotion aanbrengt. Gebruik hiervoor de originele Tan-Erase schubhandschoen. Om vervolgens een egale teint te creëren, breng je het beste enkele druppels Multi-use Dry Oil aan op droge lichaamsdelen zoals handen, voeten, knieën en ellebogen. Breng tenslotte enkele druppels TanOrganic Selftan Lotion aan op de Applicatie-handschoen en maak cirkelvormige bewegingen op het product goed te verspreiden. Voor een intensere bruining, kun je een nieuwe laag aanbrengen zodra de vorige laag is opgedroogd.

Multi-use Dry Oil

 

 

Deze unieke mix van 9 plantaardige oliën heeft een subtiele rozengeur en zorgt voor een fluweelzachte huid, zonder een vettig laagje achter te laten. Gebruik deze olie altijd op droge lichaamsdelen voordat een zelfbruiner wordt aangebracht, om een optimaal bruiningsresultaat te verkrijgen. Hydrateer de huid na elke douche, zodat het bruiningseffect wordt verlengd. Multi-use Dry Oil is geschikt voor gezicht en lichaam, maar ook ideaal voor haar & nagels.

Self Tan Mousse

 

Dit geweldige product barst van de hydratatie en bevat 80% biologisch Aloë Vera-sap om ervoor te zorgen dat je huid gehydrateerd is en gehydrateerd blijft.

 

Dit magische product bevat geen synthetische ingrediënten, kleuren, kleurstoffen of droogmiddelen, maar zit vol met hyaluronzuur, vochtinbrengende ingrediënten en natuurlijke voedingsstoffen die hydrateren en de huid niet uitdrogen.

 


Tan-erase & Application glove


TanOrganic Duo Bronzer

 


Eco-gecertificeerd TanOrganic Bronzing en Highlighing Powder is gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten, geeft de huid onmiddellijke contouren, kleur en behandeling.

De Duo Bronzer combineert een goed mengbare warme chocola en gouden karameltonen die elke teint versterken.

De ene kant mat en de lichtere kant glinstert, dus je kunt markeren en brons.

 

 

Handtas vriendelijk, morsbestendig, spiegel, milieuvriendelijk bamboe hout en compact.

 

 

Bevat toegevoegde voedingsstoffen om de huid te verzorgen, 99,35% gecertificeerde biologische goodness voor je huid, inclusief biologische oliën van jojoba, kokos en zonnebloem. De ultieme multi-tasker, Organic Duo Bronzer neemt je mee van dag naar nacht en van de lente tot de winter.