TAN ORGANIC

Be Beautiful, Be Unique, Be Natural

TanOrganic is de meest natuurlijke ‘bruin-zonder-zon’.

 

Deze Ecocert gecertificeerde zelfbruiningsproducten geven een super natuurlijke bruining, zonder vlekken en zonder naar luchtje. De ideale oplossing voor hen die de schadelijke UV-straling van de zon willen vermijden of voor de mensen die toch lekker gebruind voor de dag willen komen.

 

Omdat TanOrganic een 100% natuurlijke samenstelling heeft, is het volkomen veilig. Chemische hulpstoffen zoals parabenen of chemische kleur- of geurstoffen zijn er dan ook uit weggelaten.

 

Het is 's werelds eerste en enige Eco-gecertificeerde zelf bruinings merk en volledig gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten.

TanOrganic haalt enkel de beste ingrediënten uit de vier hoeken van de wereld van ethisch gerunde producenten. Ze zullen nooit testen op dieren en de producten zijn dierenmishandeling vrij. Ze zorgen voor het milieu en ze geven ook terug aan de gemeenschap via het ondersteuningsprogramma voor goede doelen, onder andere onderzoek voor huidkanker. Ze verhogen het bewustzijn over de gevaren van overmatige blootstelling aan de zon. Ze geven om mensen, dieren en het milieu. Wanneer u een TanOrganic-product koopt, ondersteunt u deze waarden en wij danken u hiervoor.

Self-tanning Oil

 

‘s Werelds eerste eco-gecertificeerde zelf bruinende olie geeft een zijdezachte en luxe bruining die tot 4 dagen zichtbaar blijft na toepassing. Het zorgt voor een ongeëvenaard natuurlijke teint en een optimale hydratatie zonder een vettig laagje achter te laten. Deze selftan olie is in het bijzonder geschikt voor gelaat en hals en is na 6 tot 8 uur volledig op kleur. Ook hiervoor geldt dat je voor het mooiste resultaat eerst de huid goed scrubt. Voor een intensere bruining, opnieuw aanbrengen.

 

Multi-use Dry Oil

 

 

Deze unieke mix van 9 plantaardige oliën heeft een subtiele rozengeur en zorgt voor een fluweelzachte huid, zonder een vettig laagje achter te laten. Gebruik deze olie altijd op droge lichaamsdelen voordat een zelfbruiner wordt aangebracht, om een optimaal bruiningsresultaat te verkrijgen. Hydrateer de huid na elke douche, zodat het bruiningseffect wordt verlengd. Multi-use Dry Oil is geschikt voor gezicht en lichaam, maar ook ideaal voor haar & nagels.