Mádara

Mádara Organic Skincare uit Letland heeft een volledig natuurlijke cosmetica lijn. Mádara cosmetica bevat alleen biologische ingrediënten die gecertificeerd zijn, zoals bloesems en kruidenextracten die uit het Baltisch gebied komen.

 

Het Letse merk Mádara is in 2005 opgericht door 4 vrouwen van begin-20 en het allereerste merk dat Biologische huidverzorging in aantrekkelijke ‘eco chic’ verpakkingen ontwikkelde. De oprichtsters van Mádara geloven dat de beste huidverzorging over méér dan huidverzorging alleen gaat. Mádara is sinds de introductie bekroond met diverse prijzen en awards, zoals de ‘Green Dot’ (de prijs voor het groenste bedrijf van Letland).

 

 

Niet alleen bedoeld om ons er beter uit te laten zien, maar ook om ons beter te doen voelen en ons beter te gedragen. Voor de mensen achter Mádara gaat het over welzijn en zelfbewustzijn, over staan voor de keuzes die je maakt, over het respecteren van waarden en om onze ecologische voetafdruk.

 

Voor de meest noordelijke Europeanen, was de binnenwereld altijd al belangrijker dan het uiterlijk. Daarom kiest Mádara uitsluitend voor echt effectieve ingrediënten, eerlijke claims en milieuvriendelijke verpakkingen. Met passie en respect omzien naar de ander.

MÁDARA Organic Skincare wordt gemaakt in Letland. Waar een grote diversiteit aan wilde bloemen, planten en grassen nog ongeschonden groeit in de ongerepte natuur. Met krachtige en actieve, pure bestanddelen die verwerkt worden in natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten.

MÁDARA benadert schoonheid dan ook vanuit de basis: "schoonheid komt van binnenuit".

 

Gun jezelf dit natuurlijke en betaalbare alternatief. Alle MÁDARA producten zijn EcoCert gecertificeerd, dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt en recyclebaar! Veelal ook vegan, glutenvrij en notenvrij. Mádara heeft een eigen productiefaciliteit in Riga, Letland. 

 

Voor de producten wordt uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan. Zo halen zij niet alleen het beste uit de natuur, maar benutten zij ook de lokale ingrediënten uit het koele Letse klimaat maximaal. Een aansprekend voorbeeld hiervan is Mádara’s Time Miracle serie waarin al het water in de crèmes is vervangen door Berkensap – een krachtig ingrediënt dat alleen in de koude Noordelijke berkenbossen geoogst kan worden. De producten van Mádara veranderen het landschap van biologische cosmetica: ‘it goes deeper than skin’.

 

Oprichtster Lotte Tisenkopfa-Iltnere van Mádara zegt het zelf zo:

 

"een stralend hart leidt tot een stralende huid!"

Shall we call it luxury?