100BON Parfumeur Naturel uit Lyon creëert parfums die je lekker laten ruiken èn je ook goed laten voelen.

 

The secret ingredient is always love !

 

100BON heeft een dubbele betekenis, 'scent bon' ruikt goed en 'cent' bon, 100(%) goed. 100BON maakt authentieke parfums op basis van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zelfs zonder synthetische hulpstoffen. Zelfs de alcohol die gebruikt wordt is uitsluitend van natuurlijke oorsprong uit tarwe-alcohol en bietenalcohol. 100BON vindt het belangrijk dat de oorsprong van de ingrediënten traceerbaar moet zijn en dat er transparant over wordt gecommuniceerd.

 

 

100% NATURAL

100% CLEAN & SAFE

100% VEGAN

100% REFILLABLE

 

 


EAUX DE 100 BON

cologne / eau de parfum

 

A line dedicated to light, refreshing, and non intrusive fragrances.

LIQUID SOAPS

hand & body

 

Handcrafted liquid soaps, made with vegetable oil, respectful of your skin and Nature.


CONCENTRES DE 100 BON

concentré / eau de parfum

 

Tribute to traditional fine fragrance, a line dedicated to intense and longer lasting perfume. 
Eco-designed

 

Because in 2019, everything we do must have a better enviroment impact and a sustainable design

 

 

Bij 100BOON werken ze elke dag aan betere alternatieven voor traditionele materialen. Hier is een klein voorproefje van wat ze gebruiken en waarom:

 

• Plastic: zo min mogelijk en het is recyclebaar wanneer we geen andere keus hebben (pompen), 100% gerecycled (flessen), of, in sommige andere gevallen, gebruiken we organisch plantaardig plastic gemaakt van suikerriet (flessen).

 

• Glas: niet biologisch afbreekbaar, maar oneindig recyclebaar. Het is ons belangrijkste materiaal op 100BON, omdat onze fles opnieuw kan worden gevuld.

 

• Verpakking: onmisbaar om in de meeste winkels te worden verkocht, ze zijn maximaal vereenvoudigd.

 

• Cellofaan (plastic): bij 100BON besloten ze een organisch cellofaan te gebruiken dat gemaakt is van aardappel.

 

 

Het ultieme model: onze producten zijn navulbaar.


Natural

 

Because natural ingredients such as essential oils are the only one we consider safe. They can trigger emotions and souvenirs.

They have a direct action onto the soul and spirit.

 

 

Bij 100BON hebben ze producten ontworpen die CLEAN en veilig. Door het volgende principe toe te passen; ze hebben potentieel gevaarlijke en nutteloze stoffen voor mens en milieu verwijderd. De producten zijn gegarandeerd vrij van petrochemische, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen en meer. En ze garanderen dat het product wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals tarwe- of rode bietalcohol, essentiële oliën, absolutes, resinoïden, alleen 100% natuurlijke ingrediënten en 100% VEGAN.


Affordable

 

Because fragrances should be accessible for everyone.

The fair price.

 

Slechts 1 op de 3 personen gebruikt parfum in Frankrijk.

In het buitenland is het percentage nog lager: 20% in de VS en in het VK en 1% in China. De verklaring voor dit kleine percentage is altijd dezelfde: de prijs.

Nadat ze hiermee rekening hadden gehouden, werd het duidelijk dat ze wilden dat het merk betaalbaar en toegankelijk was. Desondanks wilden ze geen concessie doen aan de kwaliteit van de producten omdat de geuren tot 45% van de kosten van het product vertegenwoordigen. Hiervoor hebben ze bijvoorbeeld de marketingkosten beperkt, maar ook kosten met betrekking tot verpakkingen.

Zoals je ziet: er is geen ambassadeur of dure marketingcampagne bij 100BON, maar ze zorgen ervoor dat ze een veel directere benadering hebben met de consumenten, omdat we echt willen dat ons merk authentiek en eenvoudig is.

 

De verpakkingen zijn eenvoudig van ontwerp en onze fles is voor elke parfum hetzelfde: hierdoor kunnen ze grotere volumes kopen.

The secret ingredient is always love !