Schoonheidsspecialiste Venlo

Welkom op mijn website!

Om mij voor te stellen: mijn naam is Shirin Arts.

In juli 2016 ben ik gestart met mijn praktijk voor huidverzorging binnen het gezondheid- en vitaliteitsconcept: Lebe Vital in Venlo.

Hiervoor heb ik met veel plezier 3 jaar een praktijk aan huis gehad Voor deze tijd was ik werkzaam als schoonheidsspecialist en adviseur binnen een gezondheidswinkel waar ik meer dan 10 jaar heb mogen werken. Hier heb ik kennis gemaakt met veel moois wat de natuur ons biedt. In 2006 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste in Venlo.

 

 

“Ieder mens heeft een schoonheid nodig, een innerlijke en een uiterlijke.”

 

Na het volgen van opleidingen, cursussen en workshops over gezonde voeding, suppletie, aromatherapie en meer, wilde ik ook met een natuurzuiver en biologisch cosmeticaproduct aan de slag.

Je huid is je grootste orgaan, natuurlijke verzorging is dan juist heel belangrijk!

 

Zo ben ik in 2008 bij Dr. Hauschka cosmetica terecht gekomen. Na een inspirerende opleiding over het merk, het product, de wetenschap, het verhaal erachter en de kwaliteit van de aanraking ben ik gaan werken met Dr. Hauschka cosmetica.

Het biedt een ruim assortiment die de mens als geheel benadert, gebaseerd om de huid impulsen te geven zodat deze haar eigen kracht kan activeren om zichzelf te herstellen.

Als kroon op de samenwerking met Dr. Hauschka cosmetica ben ik in september 2017 uitgeroepen tot Dr. Hauschka therapeut van het jaar.

 

“Je huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen.

100 % Natuurlijke Cosmetica ondersteunt je huid hierbij met kostbare composities van natuurzuivere ingrediënten, etherische oliën en geselecteerde, heilzame planten.” 

Schoonheidsspecialiste Venlo

Om het natuurlijke ritme van je huid te ondersteunen, biedt Dr. Hauschka het ritmische verzorgingsconcept; reinigen, versterken en verzorgen. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging. 

Deze ritmes komen ook terug in de speciaal ontworpen Dr. Hauschka behandeling. Om deze behandeling te mogen geven ben ik opgeleid tot Dr. Hauschka therapeut.

Door jaarlijkse kwaliteitscontrole blijf ik voldoen aan een hoge kwaliteit en up to date kennis om een zo goed mogelijk advies te bieden voor uw huid.

 

In 2017 ben ik ook op de Beauty Trade beurs het merk Mádara tegen gekomen. Ook net als alle andere cosmetica die er in mijn praktijk te vinden zijn 100% natuurlijk.

 

Dit moderne, biotechnologische merk ben ik sindsdien ook toe aan het voegen aan mijn assortiment en betrek ik ook hun producten bij mijn behandelingen. 

 

Want elke huid is uniek!

 

Door mijn jarenlange ervaring in het vak en mijn visie over een gezonde huid, natuurlijke verzorging en hoe belangrijk ik de kwaliteit van de aanraking vind, kan ik unieke behandelingen bieden. Die wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en dat wat uw huid nodig heeft.

Mijn passie ligt erin om het voor u een prettig en ontspannen bezoek te maken.

Voor een massage, ritmische Dr. Hauschka- of een huidverbeterende behandeling en advies voor thuis bent u bij mij aan het juiste adres!


“Met de Dr. Hauschka Behandelingen wil ik mensen bekrachtigen”

 

Jaarlijks kiest het cosmeticamerk Dr. Hauschka uit 330 therapeuten uit zowel Nederland als België een Dr. Hauschka Therapeut van het jaar. Daarbij gaat het om de combinatie: passie in het vak en ondernemerschap. Dit jaar koos de jury de Venlose Shirin Arts. “Ze is nog jong maar heeft een flinke rugzak aan kennis en ervaring. Ze weet door haar positieve instelling en harde werken een salon neer te zetten waar ze ontzettend trots op mag zijn,” aldus Dr. Hauschka-accountmanager Loes van Veenendaal, die Shirin het beeldje overhandigde. Shirin behaalde in 2008 haar therapeutendiploma en in oktober 2017 heeft ze de inscholing voor de Dr. Hauschka Lichaamsbehandelingen afgerond.

De dolgelukkige Shirin liet weten totaal verrast te zijn: “Na veel inzet voelt dit echt als de kroon op mijn werk. Ik kon dan ook geen woord uitbrengen, zo overmand door emoties was ik. Ik ben heel dankbaar voor deze erkenning.”
 
Het geven van de Dr. Hauschka-behandelingen is een grote passie voor Shirin: “Mensen vergeten misschien wat je gezegd hebt, maar ze zullen zich altijd herinneren hoe ze zich door jou voelen. Ik heb de overtuiging dat iedereen en elke huid kan stralen. In mijn behandelstoel mogen mensen helemaal zichzelf zijn.”

 

 

Schoonheidsspecialiste Limburg